Řasenka

S úsměvem vzpomínám na doby,kdy jsem si na řasy nanášela malinkým kartáčkem z tubičky černou Reginu, která čím byla starší, tím byla hustější a podle toho vypadaly i řasy. Jako studentka jsem měla občas příležitost za tuzexové bony zakoupit vysněnou Astorku nebo jinou zahraniční značku.
Ovšem najít tu pravou řasenku, která by mi vyhovovala a která by se v průběhu dne nerozmazávala pod očima, mi trvalo několik let. Začala jsem se značkou Max Factor, ale asi změnila technologie a po dvou nákupech jsem nikdy nekoupila výrobek, od kterého jsem očekávala kvalitu, na jakou jsem byla zvyklá. Přešla jsem k Oriflamu. Ještě v polovině 90. let jsem byla nadšená. Zakoupená řasenka malovala dlouho, výsledkem byly husté řasy bez drolení a postupného rozmazávání. Opět výrobce změnil obal a zřejmě obsah a musela jsem hledat znovu. Po dlouhých peripetiích jsem u AVONU vyzkoušela několik různých výrobků a nejvíce jsem si oblíbila prodlužující řasenku Long Lasting. Jak jsem ráno nalíčila, večer jsem se odlíčila. Jenže. Mezitím jsem se stala (zase nedopatřením dealerkou Oriflamu) a zkusila jsem jejich výrobek na řasy Infinite Giordani Gold. Škoda, že jsem ji v termínu nevrátila, moc nemaluje a zanechává během dne černé kruhy pod očima.
Včera mě zachránila AVON Lady v Tescu. Nechala jsem se přesvědčit výrobkem superFULL mascarou s revolučním kartáčkem “Clean-Build”, s jehož pomocí jsem ráno po třech vrstvách docílila toho, že moje řasy jsou super husté, super oddělené a super PLNÉ! (jak praví reklama) s americkou herečkou Salmou Hayek.

MSF, kdo neveří, ať klikne na:
SuperFull
Salma Hayek

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: Řasenka

  1. Vnučka napsal:

    Nojo, škoda, tak nic….. když mně se vždycky ty živlům neodolné samy odlíčí už v průběhu použití…… nějak se vždycky přemístěj z řas na kůži pod nimi… takže i nadále budu muset trvat na vótrprůfkách 🙁

  2. JANOVA napsal:

    Vnučko, tož musím uvést věci na pravou míru.
    Tzv. proof řasenky (všem živlům odolné) nepoužívám, neboť jejich odličování je nekonečně nepříjemné.
    Uvedenou jsem neprubovala při venčení psů – již žádného nemáme ani v obličeji se prozatím moc nepotím.
    přiznávám barvu – jedná se o řasenku živlům neodolnou.

  3. Vnučka napsal:

    Fakt? I po deštivém venčení několika psů? I po propoceném pracovním dnu? I po pláči nad rozlitou kaší? Mám úplně stejnou zkušenost se změnama náplní :o)))))) a jsem v situaci, kdy musím objevit nové nepotivé, neplačtivé, nepromočné… můžu to tedy zkusit?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *