Manikúra

Dlouho jsem si myslela, že malá provozovna s názvem MANIKÚRA je pouze pro zahálčivé ženy, a proto jsem se tomuto místu vyhýbala obloukem.Ale znáte to. V novinách jsme četla o tom, jak je příjemné, ba nutné si nechat ošetřit ruce, aniž bychom odcházely s „drápy“, za které by se nemusela stydět žádná opravdová kočka.

K Renatce chodím už asi tři měsíce. Pravda, i já jsem neodolala mámení dlouhých nehtíků, opatřených nejlépe rudým lakem. Vnitřní já sice mělo nějaké řeči, ale co bych pro parádu neudělala. U mě jenom zpevnění a délka nehtového lůžka, přesahující ani ne dva milimetry vzaly za své po čtrnácti dnech. Zkrátka tělo je odmítlo a já jsem nabyla opět svého vnitřního klidu, že můj život nestojí na délce a barvě nehtu, ale na něčem úplně jiném.

Přesto za Renatkou chodím jednou měsíčně ráda na ošetření rukou, ačkoli jsem v provozovně nakoupila spoustu pomůcek pro každodenní zkrášlování. Když je se vším hotova, pohladí mi hřbet ruky takovým zvláštním maminkovským způsobem a já taju až do sedmého nebe.

Pro dlouhé nehty a na klasickou manikúru si v Jičíně můžete zajít do Zahradní 96 za:
Renatou Bezkočkovou, tel. číslo +420 603 324 363 nebo
Danou Rejmondovou, tel.číslo + 420 605 290 630.

Příspěvek byl publikován v rubrice Příjemnosti. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *