Cosi na talíři

jsem uvařila z nějakémušle, kterou Tom vylovil při šnorchlování z moře, o níž Chorvatky prohlásily, že je fino. Když fino, tak fino a pustili jsme se do vaření.

Nejdříve Tom maso vysvobodil z tvrdé ulity a vykuchal způsobem, o němž si myslel, že je správný.
Na pánvi jsem rozehřála 3 lžíce olivového oleje, 10 minut restovala cosi z moře, podlila deci bílého vína, přidala na proužky nakrájenou cibuli a dokončila. Abychom se nehádali, dostal každý polovinu. Žvýkali jsme nějaké masíčko, když Tom začal plivat písek, který zanechal ve špatně vyčištěném střevě. Nevědomost ho v tomto případě omlouvala, neboť nepoživatelná součást vypadala jako kaviár.

cosi_na_taliri

MSF, ale jak se zdá, nemusíme sníst všechno.

Příspěvek byl publikován v rubrice Něco na chuť. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *