KOZOROH

aneb Výsledek malého soukromého průzkumuJak je známo kozy milují výšky. Koza domácí se dokáže vyšplhat na vyvýšené místo jen, aby mohla sežrat tu nejsladší větvičku. Kamzíci jsou známí obyvatelé vysokohorské krajiny. Lidé narozeni ve znamení KOZOROHA mají ve většině případů společnou vášeň – lásku nebo kladný vztah k výškám.

Položila jsem asi dvaceti lidem ve znamení KOZOROHA otázku: Pobýváš rád(a) ve výškách? Plných 85% odpovědělo jednoznačně ANO.

Uvádím některé odpovědí:

Žena 58 let – jednoznačně, miluju vysokohorskou turistiku, z některých žebříků šel vyloženě strach, ale vždycky jsem se z několikadenní túry vrátila v pořádku. V poslední době jsem několikrát denně musela zdolávat provizorní žebřík do mého budoucího mezonetového bytu.

Muž 62 let – bydlíme v 11. patře panelového domu, pohled z výšky mám rád nade vše. Každoročně jezdíme na prodloužený víkend do rakouských Alp, výlety lanovkami na vrcholky hor si nikdy nenechám ujít.

Muž 46 let – že bych vyhledával výšky to asi ne, ale bydlíme na kopci. Až tam jsem našel svou pohodu.

Známý bloger (přezdívku nezveřejním, věk nevím) – opravdu mám výšky rád. Skákal jsem s padákem. Takže soukromý průzkum, podle kterého jsem kozel je patrně správný.
miluju výšky, kdysi jsem skákal s padákem.

MSF a doufám, že další čtenáři ve znamení KOZOROHA přispějí svou zkušeností.

Příspěvek byl publikován v rubrice Objevy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: KOZOROH

  1. Janova napsal:

    Armine,záleží z jakého pohledu se to bere. Žádné znamení nemá jen nejlepší nebo nejhorší stránky charakteru. Taky mám ověřeno, že každý – podtrhuji každý své znamení považuje za nejlepší. Ostatně já na svoje VÁHY nedám dopustit. MSF

  2. Armin napsal:

    Lev……je stejně nejlepší :-))

  3. JANOVA napsal:

    Chybička se vloudilaUž je znamení LEV nikoli Rak. Zapomněla jsem, že je dnes 25.7.2007.

  4. JANOVA napsal:

    Zuzi,určitě bude pokračovat, ale nevím, kde začít dřív. Ještě je zanemí Raka – citliví, někdy až přecitlivělí, hodně spořiví s kladným vzahem k penězům; všichni přiznali.
    MSF

  5. Zúzi napsal:

    Já teda nejsu kozoroh…Jen by mě zajímalo, jestli bude průzkum pokračovat i na jiná znamení. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *